Itec logo
 • navigator papierMet genoegen melden wij dat het kopieer- en printpapier van Navigator is toegevoegd aan het Paper & Supplies assortiment van Itec. Navigator wordt internationaal erkend als het toonaangevende premium kantoorpapier merk. Het biedt een breed scala van oplossingen voor elke afdruktoepassing.

  Lees meer...
 • amalunaVrijdag 25 september heeft Itec België het evenement Amaluna van Cirque du Soleil bezocht met een aantal van onze zeer gewaardeerde klanten. Het was een geweldige avond!

  Cirque du Soleil is uitgegroeid tot een begrip van adembenemend ‘Circustheater’. Een hoogwaardige en wereldwijd bekende circusshow vol acrobatiek, jongleren, zang en dans. De shows worden daarnaast extra imposant door het gebruik van veel kleur, licht en live muziek.

  Lees meer...
 • Itec SuitsupplyDeze week zijn maar liefst tien nieuwe verkopers begonnen bij Itec! Zes voor Nederland en vier voor België. Om ze een warm welkom te heten, kregen ze onder het motto ‘Op een samenwerking die past als een maatpak!’ allemaal een waardecheque om een kostuum te gaan uitzoeken bij Suitsupply.

  Wij hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking. We weten in ieder geval zeker dat ze goed gekleed voor de dag zullen komen!

  Lees meer...
 • Itec AmersfoortVoor een succesvolle samenwerking en het optimaal blijven bedienen van onze gewaardeerde klanten, zijn Itec en Hagero sinds 1 juli 2015 verder gegaan onder de naam Itec. De backoffice van Hagero is geïntegreerd met die van Itec, met als gevolg de uitbreiding van het hoofdkantoor in Zaltbommel.

  Lees meer...