Itec logo
 • SpartaRotterdamRuim een jaar geleden zijn Sparta Rotterdam en Itec een samenwerkingsverband aangegaan. Sparta heeft middels een full-service leasecontract een aantal multifunctionals/printers van Itec in gebruik. Itec benut op haar beurt de goed verzorgde faciliteiten van Sparta voor het zakelijk netwerken en het vergroten van de naamsbekendheid.

  Lees meer...
 • Itec Suitsupply nov2015In navolging van de vorige twee maanden heeft Itec begin november de nieuwe Account Managers een waardecheque gegeven om, onder het motto ‘Op een samenwerking die past als een maatpak!’, een kostuum te gaan uitzoeken bij Suitsupply.

  Wij heten ze graag nogmaals van harte welkom en hopen op een langdurige en succesvolle samenwerking.

  Lees meer...
 • BLI2015PickTweemaal per jaar geeft BLI (een toonaangevend, onafhankelijk testlab in de wereld van digitale afdrukapparatuur) awards aan de hardware en software producten die de meest opmerkelijke prestaties hebben geleverd. Een 'BLI Pick' is een zeer gewilde erkenning, waarop inkopers en IT-managers blind kunnen vertrouwen bij het nemen van hun aankoopbeslissingen. PaperCut MF 15 en PaperCut NG 15 hebben een BLI Pick Award Summer 2015 gewonnen voor "Outstanding SMB Print Management Solution".

  Lees meer...
 • Itec A255 2ladenBent u op zoek naar een professionele multifunctionele zwart-wit printer voor zakelijk gebruik?
  Als ondernemer wilt u gebruik maken van een professionele kantoorprinter/kopieerapparaat, zonder achteraf verrast te worden door dure toners of hoge onderhoudskosten. Itec biedt dé oplossing; een Multifunctional Printer (MFP) Zwart-wit met een full-service contract. Voor slechts €45,- per maand huurt u de Itec A255, de meest verkochte professionele A3 zwart-wit multifunctional voor de zakelijke markt, inclusief 1.000 afdrukken per maand, toners, service en onderhoud. Bovendien betaalt u de eerste 12 maanden helemaal niets!

  Lees meer...