Itec logo
 • Itec efacturatieVerzendt en/of ontvangt u nog facturen op papier? Of loopt u vast met uw digitale facturering? Dan is e-facturatie is dé oplossing voor u! Onder e-factureren wordt verstaan: het digitaal versturen van facturen door de leverancier en het digitaal ontvangen en verwerken van deze factuur door de ontvanger. Met e-facturatie kan uw bedrijf of instelling veel kosten besparen op een milieuvriendelijke manier. Digitaal factureren in Nederland is bovendien veel gemakkelijker geworden door de versoepelde regelgeving.

  Lees meer...
 • BauschLombBausch + Lomb OPS BV heeft gekozen voor Itec voor het beheer van de documentstromen. Itec heeft het printerpark ingericht met 33 printers en multifunctionals (MFP's) en zal zorgdragen voor het onderhoud ervan.

  Bausch + Lomb (B+L) was op zoek naar een nieuwe partner die met name in staat is om het operationele proces te verbeteren. Conform werkwijze startte Itec met een inventarisatie van het huidige printerpark. Door mee te denken werd het advies gegeven niet direct 1 op 1 alle machines te vervangen. Op basis van dit advies, de juiste oplossing voor het operationele proces en de flexibiliteit binnen één contract is de keuze op Itec gevallen.

  Lees meer...
 • Itec nuance power pdf Tot nu toe moest u noodgedwongen compromissen sluiten bij het kiezen van PDF-software. Maar met Nuance Power PDF hoeft dat niet meer. Er is geen ander programma waarin functies en toegevoegde waarde zo goed samengaan.

  Lees meer...
 • SkyCopyOpnieuw is er een papiersoort toegevoegd aan het Paper & Supplies assortiment van Itec. Ditmaal gaat het om het kopieer- en printpapier Sky Copy.

  Sky Copy is een multifunctioneel papier, gemaakt van totaal chloorvrij gebleekte pulp. Sky Copy combineert een goede bedrukbaarheid met uitstekende runnability op elke printer.

  Lees meer...