Itec logo
 • PaperCut logoPaperCut maakt het gemakkelijk om te printen vanaf een computer naar een printer zonder printerserver. Op deze manier is het mogelijk voor bedrijven van elke omvang om eenvoudig alle afdrukken te volgen, rapporteren en beheren.

  Lees meer...
 • SyncassoDoor het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade in Syncasso ontstond de vraag naar een nieuwe invulling van de contractsituatie rondom de documentmanagement-oplossing van de afdrukapparatuur. Itec is verheugd dat met Syncasso de bestaande relatie met Groenewegen+Partners een vervolg heeft gekregen.

  Lees meer...
 • Itec volleybal2016Op dinsdag 15 maart vond het Hogeweg Volleybaltoernooi 2016 plaats in Sporthal De Ring te Zaltbommel. Om 17.00 uur werden de deelnemers ontvangen met een goed verzorgd buffet waarna om 18.00 uur het toernooi van start ging.

  Lees meer...
 • follow meKent u dat? Wachten op printopdrachten van iemand anders, afdrukken die op de printer blijven liggen en een overvolle papierbak? Het inefficiënt printergebruik wordt gezien als ongecontroleerde bedrijfskosten. Met SMART Follow-me van Itec behoort dit tot de verleden tijd. Het helpt u het printnetwerk beheren, alsmede efficiënter printen en kosten besparen.

  Lees meer...