Itec logo
 • dnbregisteredOp 13 april 2016 heeft Dun & Bradstreet opnieuw een Rating 1 beoordeling toegekend aan Itec B.V. en Itec N.V. Deze D&B Rating 1 geeft de zekerheid aan klanten, partners, leveranciers en andere organisaties dat Itec geregistreerd staat als een bedrijf met de hoogste kredietwaardigheidsklasse en een minimaal risico op faillissement.

  Lees meer...
 • Itec HP doos met cartridgeItec heeft het Supplies assortiment uitgebreid met de nieuwste HP cartridges. Met deze cartridges kiest u voor kwaliteit en bespaart u toch gemiddeld 25%!

  Lees meer...
 • Itec vacaturewebsiteHoe is het om bij Itec te werken? Klopt het dat Itec een eigen sportschool, wellness en grand café heeft? En is er misschien nog een interessante vacature voor mij? Op deze vragen geeft de nieuwe vacature website van Itec, die onlangs online is gegaan, antwoord.

  Lees meer...
 • CGCG is overgestapt naar Itec voor het beheer van de documentstromen. Waar de vorige printerleverancier CG het gevoel gaf een nummer te zijn, voelen ze zich bij Itec als klant weer koning. Itec heeft het printerpark ingericht met 31 printers en multifunctionals (MFP's) en zal zorg dragen voor het onderhoud ervan.

  Lees meer...